El-busser og taxier 2011-2021 – et marked i vækst

Dette er verdens første rapport der forudsiger det globale marked for el-busser og taxier både hybrid og ren el. De separate prognoser for markedet i det vigtigste land, Kina, og det tager et detaljeret kig på teknologier, nutid og fremtid med en stump vurdering af årsagerne hertil og trusler for fremtiden, ikke kun de positive aspekter. Markedet for el-busser og taxier vil stige 8,7 gange fra 2011 til 2021, nærmer milliarder ikke længe efter det. 

Gennemse alle: Automotive Market Research Report

Busserne vil blive udformet udelukkende til formål, selvom nogle vil have magt tog brugt til lastbiler som godt. Den taxier vil i høj grad bestå af almindelige biler og mennesker movers med beskedne tilpasning. Vi forklarer hvorfor, for begge dele, er dette årti af det hybride, men med ren el-versioner kommer op hurtigt. Kina vil blive langt den største elbil marked for både el-busser og el-taxier inden for dette årti. Denne rapport ser på statistikker og tendenser for almindelige busser og taxaer, regeringen incitamenter, tilbagebetalinger og nye teknologier med detaljerede tabeller og figurer til at opsummere situationen, så læseren kan forstå situationen med lethed. Der er ingen vidtløftige anekdoter eller klippe og pasta af katalogvarer her -. Alt dette er resumé, sammenligning og forudsigelse med tal, enhedsværdier, specifikationer og et væld af billeder

                                                                 ]]>          Denne unikke up to date opslagsbog er meget grundig. Bare et af bordene lister 78 hybrid busproducenter med land og produkt billede, en anden lister 53 rent elektriske busproducenter med land og produktets image og en anden sammenligner 68 lithium-ion-traktionsbatteri producenter med katode og anode kemi og andre tekniske detaljer, og hvem der ved hjælp af disse batterier – navngivning bus, bil og andre virksomheder bruger dem, forklarer, hvem der vinder og hvorfor. Der er en oversigt, der sammenligner otte el-taxa projekter med land, billede og kommentar, herunder tekniske detaljer, og en anden sammenligne mange brændselscelle bus forsøg. Mange af tallene er grafer, søjlediagrammer, lagkagediagrammer og andre analyser at give dig mulighed for at vurdere situationen hurtigt og bekvemt. 

Markedet prognoser dækker enheder, enhedspriser og samlede markedsværdi 2011-2021 bakket op af prognoser for markedet for alle bustyper tilsammen, hver for global og separat Kina. Taxi, enheds-værdi og markedsværdien er ligeledes forventet, og det hele sættes i forbindelse med statistikkerne for tidligere salg og produktionen af ​​fabrikanten og prognoser for elbil markedet som helhed. De førende leverandører er identificeret. Transmission fabrikanterne er sammenlignet ved hjælp sektionerede tekniske diagrammer. Der er en ordliste og en times gratis rådgivning med hvert køb vil besvare eventuelle spørgsmål, du har tilbage. 

tilhørende rapporter:

Electric Vehicles: The Voice af den amerikanske flådekunder -Strategisk Teknologi og markedsanalyse af Electric Vehicle Opladning infrastruktur i Europa –

         ReportsnReports er et online bibliotek med over 100.000 + markedsundersøgelser rapporter og dybdegående markedsundersøgelser undersøgelser og analyser af over 5000 mikro-markeder. Vi yder 24 / 7 online og offline support til vores kunder. Kom i kontakt med os for dine behov af markedsundersøgelser rapporter. 
Artikel fra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.