hyundai kona electric

Elbil priser 2019

Elbil priser 2019. Elbiler er dyre, lyder det ofte på sociale medier og når snakken kommer på elbiler.

Jeg ville egentlig gerne købe en elbil, men den er for dyr.

En udbredt opfattelse

Jeg er ikke enig i dette. Og min baggrund er at vi har en Passat 2.0 Dieselbil og i de sidste seks år haft en elbil som bil nummer 2. Eller faktisk er det blevet til, at vi har en elbil, som vi bruger mest. Og så har vi en dieselbil, vi kun bruger til langture og til at trække traileren en sjælden gang.

bmw i3 elbil
Elbil priser 2019. Vi har leaset bmw i3 elbil for 3.500 kroner om måneden.

På Bilbasen.dk undersøgte jeg i sin tid, hvad det kostede at have en Passat 2.0 fra 2007. Alle udgifter inklusive køb, afskrivning, reparationer og service lød på 3.500 kr om måneden.

I 6 år har vi leaset mange forskellige elbiler.

Lease Zoe Lease Nissan Leaf Lease Tesla Lease Hyundai Ionic

Og prisen har været plus minus 3.500 kr om måneden. Vi har minileaset på månedsbasis ved Sixt og Avis. Korttidsleasing dækker alle udgifter: Bilen, forsikring, ejerafgift osv. Det eneste vi skulle betale var den el vi ladede bilen op med.

Læs om at lease elbil

Af ovenstående eksempel kan du se, at dieselbilen og elbilen har kostet det samme per måned. Men da el er billigere end diesel, så har det faktisk været billigere med elbilen. (At vi har egne solceller på taget af huset og sommerhuset har selvfølgeligt gjort det billigere for os).

https://elbilblog.dk/elbilpriser-snart-samme-benzinbilpriser/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.