V2H elbil batteri til hus

Elbilbatteri backup og husstandsbatteri

Elbilbatteri backup kan være smart hvis strømmen i huset ryger. Så kan man tappe el fra bilen. Audi og VW er i gang med forsøg, hvor man kan tappe strøm fra bilen til at forsyne huset eller værktøj med strøm. Måske er der også nogle der tænker på overlevelse i en tid med krig i Europa. Bilens batteri er jo en smart nødløsning i teorien.

I øjeblikket er det muligt at trække 12 Volt ud af en elbil, men hvorfor ikke al strøm fra batteriet. Nogle siger at en elbil vil kunne dække en husstands behov en uge.

Elbilsbatteri forandrer elsystemet (svensk)

VW vil tilbyde tovejsopladning

I dag er de fleste elbiler udstyret med standard CCS DC opladningsport. I øjeblikket er den eneste elbil, der bruger en CCS-port til tovejsopladning, den snart frigivne Ford F-150 Lightning EV. Imidlertid vil flere elbiler med standard CCS-forbindelsesporte være tilgængelige med V2H- og V2G-kapacitet i den nærmeste fremtid, hvor VW annoncerer, at deres ID-elbiler vil tilbyde tovejsopladning i slutningen af ​​2022. Kilde: Cleanenergyreviews.

ID 4 foto
ID 4 77kw vil kunne oplade dit hus

Læs artikel om elbatterier som backup (engelsk)

Oplade hjemmet eller en anden bil

Volkswagen vil tilbyde tovejs ‘tovejs’ opladning i sine ID-elbiler fra senere på året, har administrerende direktør Herbert Diess bekræftet. Teknologien – også kaldet ‘køretøj til hjemmet’ (V2H) eller ‘køretøj til nettet’ (V2G) V2G (vehicle to grid)– gør det muligt for køretøjer med nul udstødningsemission at udlede energi, der er lagret i batteriet og strømforsyne husholdningsapparater, føres ind i elnettet eller endda oplade andre biler.

“Tovejs opladning vil være tilgængelig i år for alle ID-modeller med 77 kWh batteri, også via [en ‘over the air’] opdatering,”

sagde administrerende direktør i en Reddit ‘Ask Me Anything’-tråd.
Intelligent brug af elbiler udgør potentiale for omstilling til bæredygtig energi
https://www.cleanenergyreviews.info/blog/bidirectional-ev-charging-v2g-v2h-v2l

Vehicle to home V2H

Vehicle to home Vehicle to Home (V2H)-kapacitet beskriver et scenarie, hvor et plug-in-elkøretøj (PEV) ikke kun modtager opladning fra nettet for at drive køretøjet, men også leverer backup-strøm til en ø-belastning såsom et hjem under en strømafbrydelse, ligner en selvstændig nødgenerator [1][2].

Power Your Home From The Battery In Your Electric Car | V2H V2G V2X

Ladestation til elbil

Electric car batteries could be key to boosting energy storage: Study

techxplore.comElectric car batteries could be used to boost power storage in the future, injecting electricity into the grid during times of scarcity or storing electricity during periods of excess, a new study fo…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.