Læs mere på Facebook

Folkevogns rugbrød elbil video

Folkevogns rugbrød elbil video

VW Budd-e

VW Budd-e

VWs rugbrød genopstår som elbil med det nye navn Volkswagen BUDD-e.  Det er populært fordi ‘rugbrødet’ og ‘folkevognen’ var folkekære biler. Den tekniske elbil får derved et mere folkeligt ansigt. Volkswagen forventer derfor også at BUDD-e bliver en meget social bil.

Tal til BUDD-e

Budd-e med touch skærm og talestyring

Budd-e med touch skærm og talestyring

Du kan tale til BUDD-e. Hvis du ikke gider åbne døren selv, så kan du bare sige: Hej BUDD-e please open the door.  Det er en forsmag på den næste generation af infotainmentsystemer i masseproducerede biler, der betjenes via håndbevægelser og gør knapper og kontakter til noget, der hører fortiden til.

Det fremgår af de glimt af bilen som dukke op rundt omkring – her i denne video. Forsmag på en fremtid der ikke er så langt borte. Se en video med BUDD-e …


Volkswagen præsenterede BUDD-e på CES-messen i Las Vegas Elbilen er baseret på en ny modulplatform udviklet til nye VW elbiler.

Vw skriver i pressemeddelelse: ‘Den nyudviklede elektriske drivlinje gør BUDD-e i stand til at have en rækkevidde på op mod 533 km ifølge EU’s NEDC-norm’ .  Lad os håbe at Volkswagen belært af dieselbil skandalen ikke overdriver her.  Buddy-e er  firehjulstrukken minivan har en maksimal motorydlse på 317 hk, hvilket er nok til at nå 60 mph (96 km/t) på blot 6,9 sek. og en topfart på 180 km/t.

Med det pladsbesparende flade batteri integreret i hele bilens bund, har det været muligt at designe et interiør, der er usædvanligt rummelig i forhold til de kompakte ydre mål ( l/b/h: 459/194/184 cm).

”Vi har udviklet et komplet nyt og unikt koncept, specifikt udviklet til langdistance elbiler” udtaler Dr. Diess.

Ladetiden:  80% af batteriet er opladt på 30 minutter via kabel eller via induktion.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.