Folkevogns rugbrød elbil video

Folkevogns rugbrød elbil video

VW Budd-e
VW Budd-e

VWs rugbrød genopstår som elbil med det nye navn Volkswagen BUDD-e.  Det er populært fordi ‘rugbrødet’ og ‘folkevognen’ var folkekære biler. Den tekniske elbil får derved et mere folkeligt ansigt. Volkswagen forventer derfor også at BUDD-e bliver en meget social bil.

Tal til BUDD-e

Budd-e med touch skærm og talestyring
Budd-e med touch skærm og talestyring

Du kan tale til BUDD-e. Hvis du ikke gider åbne døren selv, så kan du bare sige: Hej BUDD-e please open the door.  Det er en forsmag på den næste generation af infotainmentsystemer i masseproducerede biler, der betjenes via håndbevægelser og gør knapper og kontakter til noget, der hører fortiden til.

Det fremgår af de glimt af bilen som dukke op rundt omkring – her i denne video. Forsmag på en fremtid der ikke er så langt borte. Se en video med BUDD-e …


Volkswagen præsenterede BUDD-e på CES-messen i Las Vegas Elbilen er baseret på en ny modulplatform udviklet til nye VW elbiler.

Vw skriver i pressemeddelelse: ‘Den nyudviklede elektriske drivlinje gør BUDD-e i stand til at have en rækkevidde på op mod 533 km ifølge EU’s NEDC-norm’ .  Lad os håbe at Volkswagen belært af dieselbil skandalen ikke overdriver her.  Buddy-e er  firehjulstrukken minivan har en maksimal motorydlse på 317 hk, hvilket er nok til at nå 60 mph (96 km/t) på blot 6,9 sek. og en topfart på 180 km/t.

Med det pladsbesparende flade batteri integreret i hele bilens bund, har det været muligt at designe et interiør, der er usædvanligt rummelig i forhold til de kompakte ydre mål ( l/b/h: 459/194/184 cm).

”Vi har udviklet et komplet nyt og unikt koncept, specifikt udviklet til langdistance elbiler” udtaler Dr. Diess.

Ladetiden:  80% af batteriet er opladt på 30 minutter via kabel eller via induktion.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.