I-MiEV hitter i London

Hertz udlejningsfirmaet og Mitsubishi bilproducenten har annonceret et spændende nyt partnerskab, der vil se bilen udlejningsfirmaet bruge Mitsubishi i-MiEV modeller i sin flåde af leje køretøjer. Hertz planer om at tilføje den elektriske Mitsubishi til sin delebiler klub “Connect ved Hertz”, er det allerede indført to i London med mere høvlet senere på året.
Mitsubishi i-MiEV er lille nok til at nemt at parkere i små London parkeringspladser, og alligevel har plads nok til at sæde fire voksne. Det tilbyder en elektrisk kun vifte af over 90 miles, og via en hurtig oplader det kan oplades op til 50% i 30 minutter eller fuldt opladet natten over med en almindelig 3 ben husstand stik socket.The Mitsubishi i-MiEV er lille nok til at nemt at parkere i små London parkeringspladser, og alligevel har plads nok til at sæde fire voksne. Det tilbyder en elektrisk kun vifte af over 90 miles, og via en hurtig oplader det kan oplades op til 50% i 30 minutter eller fuldt opladet natten over med en almindelig 3 ben husholdning stikkontakten.
Hertz kunder vil være i stand til at oplade deres leje køretøjer Hertz ladestationer placeret overalt i hovedstaden samt i Heathrow og London City Airport. Kunderne vil også have adgang til kilden Londons offentlige ladestationer, som er ved at blive rullet ud i hele London ved 2013.Hertz kunder vil være i stand til at oplade deres leje køretøjer Hertz ladestationer placeret overalt i hovedstaden samt i Heathrow og London City Airport . Kunderne vil også have adgang til kilden Londons offentlige ladestationer, som er ved at blive rullet ud i hele London i 2013.
Mitsubishi i-MiEV har været til salg siden august 2010, var det verdens første rene-EV at modtage Euro NCAP 4-stjernet rating. Dette nye partnerskab med Hertz er en god nyhed for Mitsubishi London forhandlere, da de vil være mere end sandsynligt den største leverandør til den hovedsageligt London-baserede Slut af Hertz delebiler klub.
Hertz er den første britiske bil firma til også at omfatte elektriske køretøjer i sit udbud, forhåbentlig vil fange den og flere udlejningsfirmaer vil tilbyde denne nul-emission transportform.
venligst fortsætte med at læse her: Mitsubishi London
Artikel fra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.