K-ZE elbil fra Renault

Renault’s nye konceptbil hylder en kommende elektrisk model, der er overkommelig for alle. K-ZE er et internationalt køretøj, der først lanceres på det kinesiske marked, placeret i A-segmentet af minibiler.

Som verdens største marked er Kinas elbiludviklingsplan meget ambitiøs. Mellemriget har investeret kraftigt i de seneste år i afgiftsinfrastruktur og gennemført incitamentspolitikker for at sænke omkostningerne ved erhvervelse af elbiler.

Som følge heraf blev mere end 470.000 elbiler solgt i landet i 2017 alene, mens myndighederne forventer 5 millioner elbiler på landets veje i 2020.

Mens Groupe Renault allerede er førende i Europa takket være sit udvalg af 4 elbiler (ZOE, Twizy, Kangoo ZE og Master ZE) og præsenterer i Korea med Renault Samsung Motors sedan SM3 ZE, lanceringen af ​​en 6. el-model giver et nyt løft til koncernens erobringsstrategi og positionering af mærket til gavn for bommen på det kinesiske marked.

Ved at tilbyde en mini-bil med kernemærkemærke “overkommelig pris for alle” på verdens største marked, forpligter Renault sig også til bæredygtig og økonomisk overkommelig mobilitet, så el-køretøjet hurtigt kan udnyttes i stor skala.