Lav din cykel om til en el-cykel

Op på cyklen – med lidt hjælp, flere kan få gavn af el-cykler, når blot de er funktionelle

Med et nyt energiforlig under udarbejdelse og øget fokus på både energi og bevægelse har den århusianske virksomhed E-wheels ramt en tidsånd, der ikke kun er en fiks idé, men kan få en funktionel betydning for rigtig mange mennesker, der aldrig ville komme op på en cykel i hverdagen.

For at det kan lade sig gøre, kan cyklen nemlig være el-drevet. Men el-cykler har ikke uden grund haft et blakket ry i flere år, og det har skræmt mange væk fra den ellers gode idé. Med BionX har de tre entusiastiske iværksættere fra E-wheels fået forespørgsler fra nær og fjern, fordi den kan monteres direkte på din egen cykel og samtidig er så høj kvalitet, den øger kraften i kraft af din egen styrke. En løsning, der kan få flere op på cyklen til en god og langtidsholdbar oplevelse.

– Vi oplever, at der er mange, der går med en drøm om at kunne cykle på arbejde eller bare cykle mere i deres hverdag, og derfor har vi afsøgt markedet for den bedste løsning af el-cykler. Ofte er det kvaliteten, der holder oplagte cyklister fra at cykle ved hjælp fra el-cykler, siger Jesper Berggreen, der står bag E-wheels sammen med Pernille Meyer og Carsten Obel.

Det var netop meningen med BionX, at det skulle være kvaliteten, der adskiller sig fra de el-cykler, der hidtil har været på markedet.
– Med mange tusind kilometer i benene på el-cykler blev vi eksperter, og vi ville kun have det bedste, siger Carsten Obel.
Virksomheden E-wheels er startet af de tre fra Århus, byen der netop har grønt fokus. Miljøet er da også en stor pejlepind for dem, sammen med det faktum, at fysisk aktivitet selv i det små kan løfte livskvaliteten hos mange mennesker. Derfor har E-wheels også testet BionX hos mange testpersoner.

– Vi har afprøvet el-cyklen i hele spektret. Både folk, der normalt cykler i hverdagen, og folk, der er uvante med det, men også grupper, der eksempelvis er svækkede af sygdom, som normalt ikke cykler. De har alle været begejstrede, fordi BionX er et nemt og godt system, der kan monteres direkte på egen cykel, fortæller folkene bag E-wheels. Skulle du trænge til en komplet løsning med ny cykel, kan vi også klare det.

El-cykler bliver det bedste alternativ til en aktiv hverdag i det fri. Men det kræver, at elcyklen ikke er for tung eller for dårlig kvalitet. BionX er et kit, der skal sættes direkte på din cykel, så du får alle fordele ved at kunne cykle – med lidt hjælp. Og du bestemmer selv, hvor meget hjælp, du vil have ved at trykke på den lille konsol, du har på styret.

For yderligere oplysninger, www.e-wheels.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.