ID.3 leasing

Minilease elbil

Minilease elbil giver mulighed for at prøve nye elbiler. Siden 2012 har vi minileaset elbiler.

Vi har bevidst valgt at minilease elbil, fordi vi ikke turde købe en elbil, da udviklingen går så stærkt. Hvis vi havde købt en elbil i 2012, så havde vi haft en bil, der kun med meget økonomisk kørsel kunne køre 100 km. Nu har vi fulgt udviklingen og haft fornøjelsen af at køre i en frisk ny bil.

Oplevelser med at lease elbil

Den første elbil vi leasede i 2012 kunne køre cirka 100 km på en opladning. Vi forsøgte at spare på strømmen. Så blev det en udfordring at holde varmen om vinteren, når vi skruede ned for varmeanlægget. Heldigvis var der varme i rattet og i bilsædet. Senere prøvede vi Nissan varevogn og den lille hurtige BMW i3. Så blev det til flere udgaver af Zoe. Endelig kom VW ID3, som vi fik og lejede to udgaver af. Den anden var betydeligt forbedret efter at softwaren var opdateret. Nu leaser vi Cupra Born med 77 batteri og 550 kilometers rækkevidde. Den bil vi har nu dækker vores behov. Vi har familie i Sverige og kører ofte de 500 kilometer. Det kan vi nu klare ved at holde en kaffe / tisse pause og en spisepause medens vi oplader. Tidligere da vi kørte en dieselbil havde vi også to pauser. Så elbilen gør det nu ligeså godt også på lang afstand. Hvis man holder pause hver anden time, så kan man køre så langt det skal være. Det er situationen nu i 2024, hvor der er et godt net af hurtigladere i hele Europa.

Minilease – hvad er det

Med minilease er du kun bundet til bilen en måned (eller nogle få måneder).
Alle udgifter til bilen er inkluderet. Du skal kun betale for el (og evt. dæk).

Ved at finde tilbud har vi kunnet lease for cirka 3.500 kr. alt inklusive om måneden. Det lyder måske dyrt i nogles øre, men hvis man regner kilometerprisen ud for hele bilens levetid, så er det ikke helt skævt. Da vi havde en Passat diesel var udgifterne med afskrivninger og alt også cirka 3.500 kr per måned. Så det er ikke blevet dyrere for os. Ved at se sig for kan man ‘tanke’ billig el flere steder eller finde et godt abonnement. Så kan vi køre langt med mindre brændstofpriser. Vi har Clever abonnement til 799 kr. om måneden. Da vi har solceller, kan vi få refunderet den strøm vi selv producere. Udgiften til strøm er derfor kun cirka 500 kr. om måneden.

Minilease elbil – links
opdateret april 2024

Hertzdk minilease Mulighed for at vælge Elbil kategori med Tesla, Volvo, Polestar, Peugeot og Toyota

Sixt minilease

Avis minilease

Budget minilease

Rent a car minilease

Vestergaard Go Korttidsleasing

GoMore Nogle gange korttidsleasing. Mulighed for at leje bilen ud.

SimplyGo Mulighed for korttidsleasing

Elbil på abonnement

Dribe

Dribe med ID3, ID4, ID5 Binding en måned. Bilskift til større eller mindre bil er muligt. Inklusiv skift til sommer/vinterdæk.
Bilmærker: VW, Audi, Skoda, Seat. Semler Gruppen står bag Dribe.

Bilabonnement med en fast månedlig ydelse. Man kan vælge mellem minileasing (Minileasing (6 & 12 mdr.) og bilabonnement (fra 3 måneder og helt op til 36 måneder). Bilabonnement A/S er et datterselskab under Interdan, bilimportør. Bilmærker: Peugeot, Citroën, Opel og Mitsubishi

Europcar tilbyder en række forskellige bilmærker. Biler kan skiftes ud til større eller mindre model.
Bilmærker: Mange forskellige.

Oscar biludlejning

2 kommentarer til “Minilease elbil”

  1. Pingback: Leasing af elbil 2021 - Elbilblog

  2. Pingback: Leasing af elbil 2022 - Elbilblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.