Nissan 200 Evalia

Nissan e-NV200 Evalia elbil

Nissan e-NV200 Evalia elbil

Nissan 200 Evalia
Nissan 200 Evalia

Breaking news. Lige nu kan du lease en Evalia hos Avis for kun 2.565 kr per måned. Klik her

Vi kører nu med denne Nissan NV200 elbil. I syv måneder havde vi en Nissan Leaf. Den var vi meget glad for. Rækkevidden var cirka 175 kilometer (Normen var 200 km).  Nu må vi klare med med cirka 130 kilometer. Leafen var i version 2 med varmepumpe og de 100 forbedringer i forhold til version 1.  Varevognen vi nu har er version 1 og det mærkes. Det koster kilometer at sætte varmen på, medens det ikke betød ret meget med Leafen.

Men vi er også glade for Evaliaen. Den kører forbavsende godt. Man sidder godt og har et fint overblik. Der er masser af plads med bagsæde og et bagerum til flere europaller. Her kan hele familien komme på en lille tur. Nu har vi kørt næsten 3.000 kilometer. Den blev indkaldt til service, som Avis betaler. Der var ingen problemer med den. Jeg er bange for at mekanikerne får meget lidt at lave, når elbilerne vinder frem.

Vi nåede at køre næsten 10.000 kilometer med Leafen, inden den blev tilbagekaldt af Avis, for at blive sendt til udlandet.

Nu håber vi at der kommer nogle nyere modeller f.eks. Renaults Zoe, som vi kan lease. Den skulle kunne køre 400 km. teoretisk og i praksis 300 kilometer.

1 kommentar til “Nissan e-NV200 Evalia elbil”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.