Nissan Leaf elBil anmeldelse

Nissan LEAF er på første pladsen i top ti’en for grønne biler sammen med Opel / Vauxhall Ampera

LEAF har en tophastighed på 140 km/t. Den har en rækkevidde på mindst 160 km. Det forventes at være kernen i Renault-Nissan Alliancens partnerskaber rundt om i verden med statslige organer og forsyningsvirksomheder. 

Den er til salg i Storbritannien i slutningen af ​​2011. Den har et unikt tilsluttet mobilitet system, som er et avanceret tilsluttet navigationssystem, som forbindes til et globalt datacenter til at skabe en omfattende suite af tjenester. 

Kørsel med Nissan Leaf
Leaf vejer lige over 1500 kg på grund af de batterier, som er monteret i gulvet under sæderne.

Der er forhjulstræk. Den har let styring med et skarpt sving-in. Den accelererer glat, men er ikke designet til motorvejshastigheder. Leaf er for forstæderne og byerne brug. Det kører problemfrit og dets 0-60 miles i timen på 11,5 sekunder sammenlignes med den benzin Ford Focus. Den håndteres sikkert og stopper hurtigt med kraftige bremser. 

Nissan Leaf som en flåde Car
prissat på £ 28.350, hvilket falder til 23.350 £ efter den britiske regerings tilskud, bør Nissan Leaf have meget lavere driftsomkostninger end en benzin ækvivalent. AA tror, ​​at de ekstra penge du betaler for bilen, bør komme tilbage i en treårig periode, når elektricitet koster omkring en femtedel af enten diesel eller benzin. 

Leaf anses for at være verdens første prisvenlige og praktiske el-produktions bil, som har en tiltalende design.

Det er drevet af lithium-ion-batterier, der skaber effekt på over 90kW, med den elektriske motor, der leverer 80kW/280Nm. Det bærer fem passagerer og sidder på en 2700 mm akselafstand. Det er 4445 mm lang, 1770 mm bred og 1550 mm høj. Der er ingen emissioner fra udstødningen på alle

passagerer og bagage
Det omfatter fire brede åbne døre for at lette komme ind og ud, mens bagklappen -. Udvider mod kofanger niveau for at give nem adgang til den store bagage område.

Sikkerhed og Sikkerhed
Det er bygget til at opfylde nedbrud og fodgængeres sikkerhed standarder, der forventes af en kerne C-segmentet køretøj. Den elektriske del er blevet gjort lige så sikkert af ingeniører

Nissan Leaf at a Glance
-. Nissan LEAF er en konstrueret formål VE
– Det er en 5-sæders C-segmentet hatchback
– Det udfører svarer til en C-segment hatchback
– Det giver ingen udstødningsgasser
– Nissan LEAF går på salg i Storbritannien marts 2011
– Det vil blive bygget i Storbritannien fra 2013 på Nissans fabrik i Sunderland
– Det er verdens første mainstream massemarkedet rene VE

Jackie skriver til bloggen af ​​de bedste britiske motoren flåde forsikringsselskab, 4 Fleet forsikringsdækning. De tilbyder omkostningseffektive og tilpasset flåde forsikring pakker. Bloggen har nyttige informationer og nyheder for administratorer af vognparker og det vigtigste sted er, hvor du kan få et konkurrencedygtigt tilbud på motor flåde forsikring . http://blog-fleetuk.cover4fleetinsurance.co.uk/

Artikel fra

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.