Nissan Leaf til Danmark i januar 2012

Nissan LEAF bundet til den første plads i top ti grønne biler for 2010, med Opel / Vauxhall Ampera
The LEAF har en tophastighed på 87-90 mph;. det kan blive opkrævet i kun en halv time til 80% af sin kapacitet, og har en rækkevidde på 100 miles. Det forventes at være kernen i Renault-Nissan Alliancens partnerskaber rundt om i verden med statslige organer og forsyningsvirksomheder.

Den går på salg i Storbritannien i slutningen af ​​2011. Den har et unikt tilsluttet mobilitet system, som er et avanceret tilsluttet navigationssystem, som forbindes til et globalt datacenter til at skabe en omfattende suite af tjenester.

Kørsel med Nissan Leaf
stemt en af ​​de bedste opfindelser i 2009 af Time Magazine, bladet er lige over 1500 kg på grund af de batterier, som er monteret i gulvet under sæderne.

Det er en forhjulstræk pleje, som holder de vigtigste massen af ​​bilen pæn og lav, og det håndtag med agility. Det har lys styring med et skarpt sving-in. Den accelererer glat, men er ikke designet til motorvej hastighed. Bladet er for forstæderne og byerne brug. Det kører problemfrit og dets 0-60 miles i timen på 11,5 sekunder sammenlignes med den benzin Ford Focus. Den håndterer bøjer sikkert og stopper hurtigt med kraftige bremser.

]]>

Nissan Leaf som en flåde Car
prissat på £ 28.350, hvilket falder til 23.350 £ efter den britiske regerings tilskud, bør Nissan Leaf har meget lavere driftsomkostninger end en benzin ækvivalent. AA tror, ​​at de ekstra penge du betaler for bilen, bør du komme tilbage i en treårig periode, med elektricitet koster omkring en femtedel af enten diesel eller benzin.

Ved mange det anses for at være verdens første prisvenlige og praktisk el-produktion bil, som har en tiltalende nok design. Må ikke få mig forkert det er usandsynligt at falde ind i din “spændende bil” kategori;. Men det burde have masse appel

Det er drevet af lithium-ion-batterier, der skaber effekt på over 90kW, med den elektriske motor, der leverer 80kW/280Nm. Det bærer fem passagerer og sidder på en 2700 mm akselafstand. Det er 4445 mm lang, 1770 mm bred og 1550 mm høj. Der er ingen emissioner fra udstødningen på alle
passagerer og bagage
Det omfatter fire brede åbne døre for at lette komme ind og ud, mens bagklappen -. Udvider mod kofanger niveau for at give nem adgang til den store bagage område.
Sikkerhed og Sikkerhed
Det er bygget til at opfylde nedbrud og fodgængeres sikkerhed standarder, der forventes af en kerne C-segmentet køretøj. Den elektriske del er blevet gjort lige så sikkert af ingeniører
Nissan Leaf at a Glance
-. Nissan LEAF er en konstrueret formål VE
– Det er en 5-sæders C-segmentet hatchback
– Det udfører svarer til en C-segment hatchback
– Det giver ingen udstødningsgasser
– Nissan LEAF går på salg i Storbritannien marts 2011
– Det vil blive bygget i Storbritannien fra 2013 på Nissans fabrik i Sunderland
– Det er verdens første mainstream massemarkedet rene VE
Jackie skriver til bloggen af ​​de bedste britiske motoren flåde forsikringsselskab, 4 Fleet forsikringsdækning. De tilbyder omkostningseffektive og tilpasset flåde forsikring pakker. Bloggen har nyttige informationer og nyheder for administratorer af vognparker og det vigtigste sted er, hvor du kan få et konkurrencedygtigt tilbud på motor flåde forsikring . http://blog-fleetuk.cover4fleetinsurance.co.uk/
Artikel fra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.