Nissan LEAF Nismo racerbil koncept

href=”http://electriccarsreport.com/2011/12/nissan-leaf-nismo-concept/nissan-leaf-nismo/” rel=”attachment wp-att-6260″> Nissan Leaf Nismo Nissan LEAF Nismo Concept Nissan 27-årige motorsport arm, Nismo, har løftet sløret for LEAF Nismo Concept ved 2011 Tokyo Motor Show.

Konceptet er ikke det første blad produceret af Nismo. I april 2010 afslørede Nissan L EAF Nismo RC , en out og-ud el-racerbil, på New York Motor Show .

Tidligere på 2011 Tokyo Auto Show , Nissan vises også en sporty Nismo udgave af Juke Crossover .

Med 20.000 eksempler solgt på verdensplan siden slutningen af ​​2010 og med to internationale priser til sit navn, Nissan LEAF har vist sig at være nul-emissions-mobilitet er en praktisk realitet.

Nu kommer Nissan LEAF Nismo Concept at vise, at elbiler kan appellere til hjertet lige så meget som til hovedet.

Centralt i konceptet er den stilfulde body kit, som giver LEAF en målrettet nyt look. Men de ændringer der er foretaget med mere end bare mode i tankerne – de spiller en betydelig aerodynamisk rolle, som skaber ekstra downforce ved høj hastighed for at øge LEAF håndtering og greb

.

De vigtigste elementer i sættet er den forreste Aero kofanger, bag under protector, bagerste diffuser, udvidet side sålbænke og 18-tommer aluminiumsfælge. Den forreste kofanger indeholder LED-belysning, der er arrangeret på tværs for at fremhæve en følelse af bevægelse.

bodykit er blevet oprettet som en forlængelse af den `Smart flydende ‘begreb, der formede den standard LEAF. Det harmonerer med LEAF sofistikeret design, som forlener bilen med avancerede aerodynamiske og akustiske egenskaber, og benytter sig af design friheder EV layout: uden konventionel motor til at dække, er hætten linjen langt lavere og mere strømlinet

Extended side paneler og dybere kofangere for og bag understrege LEAF lavt tyngdepunkt – muliggjort af placeringen af ​​bilens lithium-ion-batterier under kabinen – samt styring af luftstrømmen over hele kroppen for ekstra downforce . I modsætning til standard bil, der kører på 16-tommer hjul, Nissan LEAF Nismo Concept 18-tommer fælge med lavere profil dæk for ekstra greb.

Nismo har forladt LEAF elektrisk drivetrain urørt. Et af kendetegnene ved den potente 80kW AC-motor er den øjeblikkelig levering af fuldt drejningsmoment (280Nm) … og som giver acceleration, der er virkelig elektrificerende. Den når 100 km / t (62 mph) på mindre end 7 sekunder og kan sprint videre til en topfart på 145 km / t (90 mph).

LEAF lithium-ion batteri, der består af 48 moduler, giver en potentiel vifte af 175 km (109 miles), og kan genoplades til fuld kapacitet dag til dag fra en indenlandsk elforsyning. Det kan også oplades til 80 procent kapacitet på bare 30 minutter, ved hjælp af en batterilader.
Nissan Leaf Nismo 75x75 Nissan LEAF Nismo Concept Nissan Leaf Nismo 1 75x75 Nissan LEAF Nismo Concept Nissan Leaf Nismo 2 75x75 Nissan LEAF Nismo Concept Nissan Leaf Nismo 3 75x75 Nissan LEAF Nismo Concept Nissan Leaf Nismo 4 75x75 Nissan LEAF Nismo Concept

Elbiler Rapport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.