Ny Nissan Leaf

Så har vi leaset en ny Nissan Leaf ( den nye generation) via Avis i Odense.

Den koster 3.495 + tillæg for anden fører per måned alt inklusive.

Den kører længere end den første generations Leaf fra 2011 vi lejede igennem Sixt.  Varmepumpen styrer varme og airkondition og bruger mindre el. Og det er muligt at udnytte mere bremseenergi. Og så er der en lang række forbedringer, som jeg vil fortælle om ved lejlighed. Indtil nu er vi meget tilfredse med Leaf. Det skulle være vores nummer 2 bil, men er hurtigt blevet vores nummer 1 bil. På alle kortere ture ( og det er de fleste) bruger vi elbilen, og dieselbilen bliver kun taget ud af stalden, når vi skal over Storebælt eller Lillebælt. nissan leaf photo

Photo by mariordo59

1 kommentar til “Ny Nissan Leaf”

 1. Jens Jensen

  Jeg har leaset samme model hos AVIS. Er meget tilfreds med bilen, men der er et par steder hvor AVIS halter lidt bagefter:
  Der følger kun “Mormor-kabel” med. dvs. at når AVIS reklamerer med at den kan lades op på alle Clever og Eon stationer, så gælder det kun hvis man selv køber et kabel til flere tusinde kroner.
  AVIS skriver at der er en app så man kan styre ex. opladning og kabinevarme. Desværre har de ikke kunnet udlevere loginoplysninger til bilen, så reelt har det ingen værdi.
  Og så skal man forresten op med 350,- kr. for et Clever-kort, for at få lov til at købe strøm til 5,50 kr pr kWh på ladestanderne hos Føtex etc. 🙁
  Men ellers god service 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.