1 kommentar til “Premiere på Renault batteriskifte elbil Fluence i 2012”

  1. Jeg var den 4. februar på prøvekørsel i den nye Renault Fluence Z.E.
    Selvom jeg havde hørt at den kørte godt så blev jeg alligevel overrasket over hvor gode køreegenskaber den har. Den kører fuldstændig jævnt som en Mercedes Taxa til 1 million og så er den kvik. Det er lidt scobby at den ikke siger en lyd og jeg ved ikke om det kan betyde noget for sikkerheden ved kørsel på villaveje til sommer.

    En fastastisk bil der fra 1. april når skiftestationer er udbygget nemt vil kunne køre over hele landet. Jeg skal lige have solgt min gamle scenic og så hopper jeg på her.

    Alle burde tage en prøvetur for man bliver sku’ overasket.

    Jan Qvist

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.