Renault Kangoo Z.E. vandt International Van of The Year 2012

med 104 point ud af en mulig 168, err Kangoo ZE, Renault er fuld-elektrisk van, blevet kåret som International Van of the Year 2012 af en jury bestående af 22 europæiske journalister med speciale i lette erhvervskøretøjer.

Det er første gang, at en elbil har vundet denne pris, der konkurrerer mod mange interne forbrænding varevogne.

Juryen valgte Kangoo Z.E. for nul-emissions * dyder, såvel som for sin praktiske og økonomiske kvaliteter. Juryens formand Pieter Wieman forklarede: “Med den Kangoo ZE Renault bringer den elektriske van inden for rækkevidde af den normale europæiske van bruger, “sagde han,” og dermed levere et vigtigt bidrag til miljømæssig bæredygtighed, en af ​​de vigtigste spørgsmål af transporten af ​​varer ad landevejen i dag .”.

 Renault_30646_1_6

Holdet ånd bliver belønnet!

Når du modtager trofæet, forklarede Jean-Marie Hurtiger, direktør for Renaults Light Commercial Vehicle division, at: “Denne pris belønner det arbejde, som de mennesker, hos Renault, der har arbejdet i flere år på Kangoo ZE, en af ​​Renault fire el-biler. ”

International Van of the Year er kulminationen, hvis en række præmier givende Kangoo ZE Efter Van of the Year i Danmark, stemte ved en jury bestående af motorjournalister, og Fleet Transport Grønne Erhverv i Irland, der vælges af Fleet Transport Awards jury af eksperter, er det tredje trofæ vundet af Kangoo ZE i Europa.

Renault ZE Blog Uk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.