Renault ZE surfer på LeWeb’11!

Fra 07-9 December, vil Renault elektrificere den 11. udgave af LeWeb i Paris. LeWeb er en fremtrædende begivenhed dedikeret til digital innovationer.

Twizy er LeWeb er gæstestjerne!

Twizy vil være til rådighed for de 3 000 besøgende af begivenheden. De vil være i stand til at tilpasse deres helt egen model i et snuptag, takket være en Kinect-modul, og dele det på Facebook. Endnu vigtigere er, vil de heldige besøgende på Renault lounge har mulighed for at forlade den digitale verden for et øjeblik til at sidde bag hjulene på den meget ventede elektriske to-seaters!

også på menuen for disse tre dage, Tavares åbenbaringen af ​​Carlos på et integreret multimedia tablet, som vil blive ydet på nogle Renault biler. Denne tablet vil byde på nogle eksklusive funktioner for ZE chauffører.

du virkelig ikke ønsker at gå glip af disse afsløringer, så følg vores live tweet på Twitter starter fra tirsdag til fredag.

Hvert år LeWeb hilser den digitale økonomi store internationale aktører. Som pionerer inden for den elektriske revolution, da vi vil tilbyde et fuldt sortiment af 100% elbiler i 2012, er vi stolte over at repræsentere den automotive innovation for denne nye udgave.

Renault ZE Blog Uk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.