Den Soldrevne Hjem

I 1970’erne mange hjem begyndte det at bruge solenergi til at modtage en smule af elektricitet, eller til at forsyne familien med varmt vand. I dag, sol-drevne hjem, kan gøre langt mere end at skabe elektricitet, mens solen skinner. De kan opkræve hele bredden af batterier, der kan operere køleskabe, lamper og andre enheder helt “off the grid”, de kan få, der er specielt designet åbninger for utrolig kørelys og de kan have et sortiment af udendørs belysning valg drevet helt og aldeles af solen.

De fleste moderne -, sol-drevne hjem, vil have banker, der af samlere positioneret til at modtage og absorbere optimal sol stråling. Mens nogle boliger fortsat på nettet, og efterfølgende bidrage til den offentlige forsyningsvirksomheder, som de oplade deres egne batterier, der er andre, der ønsker at leve helt fri for elselskaber alle sammen. Utroligt, at dette er fuldt ud muligt, så længe den hjem eller struktur er blevet optimeret for en sådan konstruktion, og hvis det er i en geografisk placering, der er ikke tilbøjelige til at skydække eller langvarige perioder med overskyet vejr. For eksempel, selv om områder i New England har soldrevne boliger og bygninger, disse har tendens til at forblive på nettet, da de koldere måneder kan se mange dage, uden at den type af strålende sol, der kræves for solenergi.

i Ethvert moderne hjem med solenergi er også nødt til at overveje, hvilke typer af apparater, der er installeret i bygningen så godt. Ikke alene vil de nødt til at være energieffektive, men de er muligvis nødt til at være designet specielt til at imødekomme mulighederne i sol-elektricitet. Er disse punkter meget vanskeligt at erhverve? Interessant, at de er ganske let at finde, og den større hjem forbedring butikker, gør mange til rådighed.

Det ydre i mange hjem kan også være udstyret med et kæmpe udvalg af solenergi inventar, og disse er langt fra de tidligste dage af sol lys. Dagens lys komme som lygtepæle, vægmonterede enheder, motion sensor stedet eller oversvømmelse lys og endda så meget dekorative lamper, der let kan flyttes fra et område til et andet. Der er også mange stilarter af sol sikkerhed lys, der er utroligt populære, og bruges til haver, samt fortove og er ofte installeret for sikkerhed samt skønhed.
Det er spændende at forestille sig, hvor solar teknologier, der vil være inden for de næste tredive år, især når man tænker på, hvor hurtigt teknologien har avanceret og derefter er blevet gennemført i mange dag-til-dag måder i vores moderne æra.

Jonathan Gal er en sol-belysning ekspert og indehaver af YCA Sol Lys, en organisation, der er dedikeret til at fremme rene og energieffektive solar belysning teknologi. For at finde ud af mere om, hvordan sol-teknologi ændrer den måde, vi bor, især med hensyn til belysning, du er inviteret til at besøge: http://www.ycasolarlightstore.com.