El fra vindmøller med Ren Energi

El fra vedvarende energi

Drømmer du om at få el fra vindmøller? men har ikke plads eller råd til en hustandsvindmølle.

Den letteste løsning er at skifte energiselskab og få din el fra vedvarende energiproduktion som f.eks vindmøller.

Løsninger er at skifte til selskabet Ren Energi. .

Så er du med til at investere 3,75 øre per kWh, du bruger, i ny vedvarende energiproduktion som f.eks. vindmøller. Samtidig køber Natur-Energi den mængde strøm, du bruger, fra rene vedvarende energikilder, der er miljøcertificeret under Svenska Naturskyddsforeningens miljømærke Bra Miljöval.

Ren Energi er godkendt af og verificeres løbende af WWF Verdensnaturfonden.

Mærkningsordningen tager hensyn til naturen, og at strømmen produceres af vedvarende energikilder. Når du køber Ren Energi, indkøber Natur-Energi den mængde strøm, du bruger, fra Bra Miljömærket vedvarende energikilder. Hvilken strøm får du?

Læs mere om Ren Energi her.

 

Natur-Energi sikrer, at den mængde strøm, du bruger, bliver købt fra vedvarende energikilder. Strømmen er certificeret Bra Miljöval, som stiller en række miljømæssige krav til produktionen af vedvarende energi. Dermed øger du efterspørgslen på vedvarende energi og sender et signal til politikere og andre aktører i branchen om, at der er behov for at øge indsatsen på området.
Der findes dog kun et ledningsnet, og derfor kommer al strøm til de enkelte husstande gennem det samme system. Det vil sige, at al strøm bliver blandet sammen, og at alle elkunder får en blanding af klimavenlig strøm og kulstrøm. Men som kunde hos Natur-Energi sikrer du – via investeringen, at der kommer mere grøn strøm i ledningsnettet. Det er det vigtigste, hvis strømproduktet skal bidrage til en grønnere energiforsyning.
kilde: Renenergi
 God vind! 

Skriv et svar