Norit Solenergi: Selvstændig

Da den faktiske kontrol af virksomhedens kontaktperson mindre end høj pr-kun, magt løfte solen (600 885) til at omstrukturere arbejdet ikke kan afsluttes inden for gyldighedsperioden, opsagde selskabet et stort aktiv sanering på deres egen.

Det er underforstået, at solen er i Linuo September 4, 2008, 2008, afholdt det første møde af aktionærerne til at overveje vedtagelsen af en “virksomhed til et bestemt objekt private placement program” i gang. I henhold til programmet, Solen agter at tvinge den kontrollerende aktionær i Sino-Gruppen og dets to datterselskaber Marino rettet emission af aktier til at købe Solenergi Terminal industri og støtte termisk solar thermal industry i de underliggende aktiver, skal de underliggende aktiver tube solfangere, solceller glas og nye materialer, og andre forbundet aktiver. Omstruktureringen er gennemført, magt lover sun ‘ s mål er at blive landets første solvarme udnyttelse af børsnoterede selskaber.

I henhold til disse bestemmelser, regningen er gyldig i et år. September 7, 2008, Marino solen til China Securities Regulatory Commission rapporteret en “materiale udstede aktier til at købe aktiver-erklæringen”, og den Okt. 8 modtaget “administrative give feedback på projektet gennemgå meddelelser.” Men den kraft, kan ikke løfte solen som den faktiske controller links høj pr-kun, kan ikke indsende svar “administrative give feedback på projektet anmeldelse meddelelse” af den skriftlige rapport, hvilket resulterer i at udstede aktier til at købe aktiver omstrukturering ikke kan afsluttes inden for gyldighedsperioden, hvilket resulterer i betydelige aktiver self-opsigelse af re-spørgsmål.

Faktisk, så tidligt som i December sidste år, på “høj-Yuan Kun mangler” besked, og spekulation har været i omløb i Shandong-business. Rapporterede, at en høj pr-kun Marino manglende eller om udstedelse af jord udvikling af Videnskab og Teknologi Park. 8 januar i år, Marino mærke til solen for første gang bekræftet, at det “ikke er knyttet til en høj pr-kun.” Derfor arbejdsstyrken omstrukturering kan løfte solen blev glat spænding, indtil denne meddelelse var en formel meddelelse af den omstrukturering, der dør.

Tale af høj pr-kwan, leder af wealth har været en meget lyse halo, som har “Jinan’ s rigeste mand,” sagde Sino-Gruppen er også grund til at styre indsatsen blevet kronet som Forbes liste over de rigeste kontinent.

Offentlig information, høj-per-kun var født i 1958, Yinan Amt Shandong-Provinsen, der tidligere havde serveres dagligt glas Yimeng område direktør, som en virksomhed i Shandong-Provinsen, før Medicin Bureau Medicinsk Udstyr, Vicedirektør, Institut indgået en stats-ejet virksomhed i low-cost glas produktionen, begyndte sit banebrydende arbejde. I 1996, Gao Yuan Kun besluttet på solar glas projektet.

2001, high-Yuan Kun involveret i capital markets, som i Marts, kontrol af de tre høje-Yuan Kun Industrial Group Co., Ltd. omdøbt Marino Gruppe. Juli 11, 2001, børsnoterede selskaber, “Dobbelt Standard Maling “Meddelelse, at Linuo Gruppe virksomheder gennem lager overførsel, som er den næststørste aktionær. Juli 21, Linuo Group holdings, igen, i kraft af nye materialer løfte et par af tiger male den største aktionær. Nov. 28,” Dobbelt Standard maling “blev omdøbt til” Linuogongye “, senere omdøbt til” Marino sun “, som en af de tidligste til begrebet solenergi virksomheder.

jeg er en ekspert fra Kina Producenter, som regel analyserer alle slags industrier situation, såsom rei telt telt barneseng.