Solenergi – Pool Solvarmeanlæg

Solenergi produkter, der er brugt i hjemmet omfatter solvarmeanlæg, der fokuserer termisk energi fra solen. Dette princip kan bruges til at opvarme vand til at erstatte det kolde vand i poolen. Pool-sol varmer system er en soldrevet varmt vand system til brug i puljer. I modsætning til andre typer af soldrevne enheder, swimmingpool solvarmeanlæg er ret simpelt, og kan udvide den udendørs sæson betydeligt.

Solenergi produkter har været på markedet i lang tid, lige fra hjem solenergi produkter til sol-produkter til store forbrug som gadebelysning. Solenergi produkter til belysning er fast med batterier, ladere, solceller og omformere, som alle arbejder sammen om at producere elektricitet.

Soldrevne vandvarmere er nu at erstatte elektriske varmeapparater, der brænder fossile brændstoffer, og i den proces frigive skadelige kuldioxid og andre drivhusgasser, der bidrager til den globale opvarmning. Du kan hjælpe miljøet ved at bruge solenergi, varmt vand, varme systemer.

Solvarmeanlæg er generelt består af solfangere, en væske til at flytte varmen fra solfangeren til sit udgangspunkt, i brug. Når en sol vand varme og varmt vand, centralvarme system anvendes sammen, solvarme, vil enten være koncentreret i en forvarmning tank, der føres ind i tanken opvarmes af centralvarme, eller sol-varmeveksler vil være lavere i tanken, end den varmere. Når de indledende omkostninger for solcelleanlæg er korrekt finansieres, og sammenlignet med udgifter til energi, så i mange tilfælde er den samlede månedlige udgift af solvarme kan være mindre end andre mere konventionelle former for vandvarmere (og også i forbindelse med en eksisterende vandvarmer).

Der er masser af virksomheder derude, der kan give dig alt hvad du behøver for at konvertere din varme system til at køre på solenergi. Du kan købe soldrevne vandvarmere i mange forskellige størrelser og former; dette gør dem velegnet til forskellige applikationer. En soldrevet vandvarmer bør betale for sig selv over tid, da du ikke behøver at betale for varmt vand igen.

Der er nogle gør-det-selv-planer for at skabe din egen pool solvarmeanlæg, men det vil naturligvis tage lidt tid, og en vis mængde af ekspertise. Det er virkelig ikke så vanskeligt, og godt inden for rækkevidde af en person med gennemsnitlige kvalifikationer. Jeg vil dog gå til et allerede opbygget system.

Frans Van Wyk er lektor i Informations-Teknologi med forskellige interesser inden for andre områder. Hans lidenskaber omfatter, læse, kunst, musik og alle former for gadgets, der bruges til at gøre livet lettere.