Stop Putin med sol

Kæmp mod Putin

Vi kan kæmpe mod Putin og diktatorer i Kina og Mellemøsten med solvarme. Putin får penge til sin krigsmaskine fra salg af gas og olie. Vi skal gøre os uafhængige af det ved at lave vores egen el og varme. Et våben i denne kamp det er et simpelt solvarme panel som du kan købe i Bilka og overalt. Dette enkle hjemmeværn kan du selv sætte op. Så kan du hæve temperaturen nogle grader og for hver grad glæde dig over at du har snydt Putin eller andre diktatorer i olielandene for sorte og korrupte energikroner.

Brug din fantasi. Der er mange muligheder for at boycotte Putin. Hvis du har gasfyr så skal du hurtigst muligt tænke på at skifte til en varmepumpe eller fjernvarme om muligt. Måske kan du få en afdragsordning på varmepumpen og fordele udgiften over flere år.

Modstandskampen mod energidiktatorer kan også føres med mange små nålestik.

Få fat i nogle solceller. Enten på hele taget eller et enkelt brugt panel. Se en YouTube film og sæt det selv op hvis du er handymand. Køb helst solceller fra Sverige eller Tyskland og ikke fra Kina hvor solceller er mistænkt for at være lavet af slaver. Solceller kan også oplade din elbil. Private anlæg kan hurtigt bygges og du aflaster elnettet.

Du kan få store og små solvarmeanlæg som kan give dig varmt vand. Det er er stor glæde at tage et varmt bad fra solens vedvarende varme.

Og så en opfordring til politikerne: Lad nu være med at støtte Putin ved at gøre energikampen besværlig med skat og afgifter. Fjern disse forhindringer så danske borgere kan forsvare sig i energikampen. Individuelle indsatser er gode.

Se det i øjnene at staten alene ikke klarer udfordringen i kampen mod olie- og gasgeneraler, ligesom staten heller ikke klarer klimakrisen alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.