Tesla model Y foto Tesla

Tesla model Y leasing for 3.795 kr

Tesla model Y leasing for 3.795 kr

Tesla har for nylig gjort sit indtog på privatleasingmarkedet med et meget attraktivt tilbud på deres populære Model Y. Med et leasingtilbud på kun 3.795 kr. om måneden og en førstegangsydelse på 15.000 kr., er det nu muligt for danske bilkøbere at nyde godt af Teslas avancerede teknologi til en overkommelig pris.

Den store prisnedsættelse på Tesla Model Y i januar har allerede haft stor indflydelse på bilmarkedet. Salget af Tesla-biler har nået hidtil usete højder, og det siges endda, at Tesla har slået en rekord for salget af elbiler i dette årtusinde ved at sælge over 13.000 biler på et enkelt kalenderår.

Med privatleasingtilbuddet på Tesla Model Y kan man nu drage fordel af de imponerende egenskaber og teknologiske avancer, som Tesla-biler er kendt for. Tilbuddet inkluderer 15.000 km om året og strækker sig over tre år, med samlede omkostninger til leasingaftalen på 151.620 kr.

Tesla har også introduceret nye leasingpriser i november, hvor den månedlige ydelse for basismodellen er blevet øget med 700 kr. Det er stadig værd at bemærke, at prisen udgør cirka 40% af den samlede nybilpris på 382.490 kr., hvilket er langt under den typiske retningslinje for leasingtilbud.

Længere rækkevidde med Tesla Model Y leasing Long Range

Hvis man ønsker at opgradere til Long Range-udgaven med firehjulstræk og en længere rækkevidde på 533 km, vil den månedlige ydelse stige til 4.895 kr. Det udgør omkring 43% af den samlede nybilpris på 440.990 kr.

Tesla model Y er billigere end VW ID.4

Set i forhold til konkurrenterne står Tesla også stærkt, både i pris og ydeevne. I forhold til Volkswagen’s ID.4 tilbyder Tesla Model Y en betydelig besparelse over tre år.

Husk ekstra udgifter til forsikring

Dog bør man huske på, at privatleasing ikke kun handler om den månedlige ydelse. Der er også andre faktorer såsom rækkevidde, udstyr og forsikringspræmier at tage højde for. Tesla’s modeller har generelt højere forsikringsomkostninger, især for dem, der har kraftig acceleration.

Uanset hvad, er det klart, at Tesla’s indtræden på privatleasingmarkedet har skabt stor interesse blandt danske bilkøbere. Med et skarpt leasingtilbud på Model Y er det blevet endnu mere attraktivt at køre rundt i en Tesla og nyde godt af alle fordelene ved en elbil.

Tesla Model Y privatleasing

Tesla

Lease Tesla Model 3
Lease Tesla Model 3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.