Twizy elbil til sommer

Twizy kommer til sommer

Den ny Renault Twizy kommer i  Danmark til sommer. Så kan du køre en tur på 100 km, lydløst og med 80 km/t. Tag kæresten med i det to personers smarte køretøj. El oplader du fra en almindelig stikkontakt. Først når du kører hjemmefra og så når du skal hjem i sommerhuset som I bor i.

Twizy er på størrelse med en scooter, men den er mere sikker og den har plads til bagage.

Twizy har fire hjul og airbag.  Batteriet er sikkert placeret midt i . Denne placering sikrer en god kørekomfort og stabilitet.

Den vejer blot 450 kg, er 2.3 meter lang og blot 1.2 meter bred.  Twizy kan have hands free telefon installeret. Den fås i en masse unikke farver og fikse udsmykninger.

Den kører fra næsten alle andre ved grønt lys. Med maksimalt moment helt fra begyndelsen er den hurtigere ud af starthullerne end en 125 ccm motorcykel.

Twizy kommer til Danmark til sommer og prisniveauet vil ligge på omkring 65.000 kr.

1 kommentar til “Twizy elbil til sommer”

  1. Endelig sker der noget på el-bil fronten , jeg glæder mig meget til der kommer flere elbiler på markedet bare prisen ikke er helt ude i hampen.
    Elbiler er nok fremtiden for vores trafik iværtfald i byen og de små lokal områder til at begynde med , regner dog med at om få år kan vi køre 300-400km på en opladning , først da vi mange kunne nøjes med én elbil som eneste køretøj.
    Køre selv Toyota IQ og den bliver nok udskiftet lig så snart IQ kommer i ren elbil , muligvis allrede 2012.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.