Valget og elbiler

Valget og elbiler

Golf GTE display
Golf GTE display

Radikale bringer nu elbiler ind i valgkampen. De vil give elbiler en grøn nummerplade, så man let kan se, at de parkerer lovligt og gratis. Så kigger man på Norge, hvor man har succes med momsfritagelse og afgiftsfritagelse og tilladelse til at køre i busbaner. Det har givet en stor succes for elbilerne.

Valget og elbiler i Danmark til gavn for mennesker og klima

Det er fint at elbiler nu kommer på dagsordenen. Det er vigtigt. Mon ikke staten og vi alle vil have fordele af at favorisere biler, der er gode ved klimaet. Og biler som ikke medvirker til luftvejssygdomme og cancer pga. udstødning og forurening. Der er mange penge at spare på behandling af disse sygdomme og mange menneskelige lidelser, der kan undgås, for ikke at tale om støjforureningen, der mindskes drastiskt.

Læs også Afgiftsfritagelse

Vi har overskud el fra vindmøller og solceller, der snart producerer halvdelen af vores el i Danmark. I stedet for at sælge det billigt til udlandet var det bedre at anvende det til transport. Herved kan vi også mindske import af olie fra Mellemøsten og stoppe med at støtte diktaturstater.

Stem grønt på et parti som De radikale, SF, enhedslisten eller måske allerbedst – De alternative .

Godt valg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.