VW ID5 privatleasing online

VW leasing 2023 august

ID.4 Pro Performance

204 HK / 77 kWh batteri

ID.5 Pro Performance

204 HK / 77 kWh batteri

VW privatleasing online

Med Volkswagen Privatleasing kan man lease med en udbetaling og en fast ydelse hver måned. Inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Man kan bestille online og tilpasse aftalen med kilometertal osv. Få overblik over alle privatleasingpriser Privatleasing online hjemmeside.

Privatleasing online VW Buzz august 2023

Mdl. ydelse fra kr. 5.926,-

Udbetaling fra kr. 15.000,-
Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 86.712 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, CO2-ejerafgift og overkørte kilometer. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes.

Privatleasing online hjemmeside

Privatleasing online VW ID3 august 2023

Volkswagen tilbyder desværre ikke privatleasing online af VW ID3 på nuværende tidspunkt. Men det er muligt, at privatleasing af ID3 vil være tilgængelig igen i fremtiden, især når ID3 Facelift-modellen lanceres i august 2023. Jeg anbefaler at holde øje med Volkswagen’s officielle hjemmeside eller kontakte en autoriseret Volkswagen-forhandler for at få mere information om privatleasingmulighederne for VW ID3.

Privatleasing online VW ID4 august 2023

Desværre tilbyder Volkswagen ikke privatleasing online af VW ID4 på nuværende tidspunkt. Men det er altid en god idé at holde øje med Volkswagen’s officielle hjemmeside eller kontakte en autoriseret Volkswagen-forhandler for at få opdateret information om privatleasingmulighederne for VW ID4.

Volkswagen Go

VW leasing har nu et spændende koncept der hedder Volkswagen GO. Her er der ingen udbetaling eller indskud. Leasingperioden er 6 måneder.

  • Ingen elbiler i øjeblikket
  • Vælg kilometerbehov
  • Bilen er klar senest 3 uger efter underskriften er sat
  • Efter 6 måneder kan man bestille en anden bil

1 kommentar til “VW leasing 2023 august”

  1. Pingback: Minilease elbil - Elbilblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.