Lease Zoe

Renault Zoe kører nu op til 400 km på en opladning
Renault Zoe kører nu op til 400 km på en opladning

Lease Zoe elbil leasing priser

Februar 2019

Renault ZOE R110 41kWh Intens leasing tilbud – 10.000 km pr. år

Kun 2995 kr om måneden. Leasing hos Renault. Leasingperioden er 3 år.

Udbetaling 4.995 kr.

Lease Zoe elbil hos Sixt priser 12. januar 2019

Nu koster det 3849 kr at leje gennem FDEL inkl. ekstra chauffør værdi 450 kr. 
Det koster 3649 gennem E-on (inkl. gratis strøm). inkl. ekstra chauffør værdi 450 kr. Leasing hos Sixt.

Lease Zoe elbil. For Det er en god måde at prøve en elbil på. Du behøver kun binde dig for en måned. Bilen kan realistisk køre godt 200  km. 

I elbilsforeningen FDEL kan du også få medlemsfordele. Nogle gange er der rabat på leasing af elbiler. Se FDEL

Lease Zoe hos GoMore

LeasePlan og GoMore har udviklet et koncept, der gør det muligt at lease en bil og samtidig leje den ud til andre. Lejes bilen ud fx 8 dage om måneden, kan du i flere tilfælde skære den månedlige udgift på bilen ned til 0 kroner. Konceptet går ud på, at man som privatperson leaser en ny bil i en periode på 12 eller 36 måneder. Med i tilbuddet er forsikring, service og 24.000 kilometers kørsel om året. Herefter kan bilen bruges som ved enhver anden leasingaftale, men den kan derudover lejes ud til andre via GoMores hjemmeside.LÆS MERE OG SE BILERNE HOS GOMORE

Vores erfaringer med at lease Zoe

Vi leaser selv Zoe 41 kWh.  I vintertiden kører vi i øjeblikket cirka 200 kilometer ved fuld opladning. Om sommeren kan den køre længere. De opgivede 400 kilometer er kun for drømmere og reklameopslag. Vi er meget for elbil. Det er en glad lille bil, som dækker hele vores kørselsbehov på Fyn. Hvis vi skal et smut til København klarer den ikke hele turen på motorvejen, så vi skal køre en del af turen på landevej. Eller alternativt lade op ved en ladestation.

https://www.facebook.com/hesselpersonbiler/videos/669683423463581/

Det er Sixt der har hentet et læs elbiler hjem. I samarbejde med E.on kører de en kampagne. Det går det billigere at køre elbil end benzinbil.

E.on ønsker naturligvis at du samarbejder med dem ved at få en ladestander og købe el hos dem.

Der for tilbyder de, at du kan leje en Renault ZOE Life 41 kWh hos Sixt og samtidig få ubegrænset opladning fra E.ON – både ude og hjemme. Så snart du kører ud fra en af de 24 danske Sixt-stationer, har du et helt års ubegrænset opladning hos E.ON. Du får en ladeboks installeret* og kan frit lade din nye elbil op derhjemme eller benytte en af de 1.300 ladepunkter i hele Danmark.

Renault Zoe elbilen

Renault Zoe kører nu op til 300 km på en opladning
Renault Zoe kører nu op til 300 km på en opladning

Reklame: Du får en moderne elbil, der er grøn og fin, dufter aldrig af benzin … og med en rækkevidde på ca. 300 km og ubegrænset strøm ude og hjemme kan du skyde en vældig fart.

Elbil inkl. ALT fra Sixt og E.ON gi’r dig:

 • E.ON-hjemmeladeboks (inkl. standardinstallation* og ubegrænset opladning)
 • Ubegrænset opladning i E.ONs offentlige netværk
 • Ingen førstegangsydelse
 • 2.100 km pr. måned
 • Alle førere i husstanden, der er over 23 år og har haft kørekort i mindst 1 år (normalpris: 450 kr. pr. måned pr. fører)
 • Sommer- og vinterdæk (vinterdæk koster normalt 312 kr. pr. måned over 12 måneder)
 • Ladekabel til 230V
 • Ladekabel til E.ONs offentlige ladestandere
 • Vejhjælp
 • Service
 • Forsikring (selvrisiko: 5.000 kr.)
 • Udstyr som fartpilot, navigation, Bluetooth og klimaanlæg

Det er muligt at bestille bilerne nu (januar 2019)

Renault ZOE Life uden hjemmeladeboks

Hvis du ikke har mulighed for at have en ladeboks derhjemme, kan du også leje elbilen med ubegrænset opladning i E.ONs offentlige ladenetværk.

Prisen for Renault ZOE Life 

Prisen for Renault ZOE Intens uden hjemme opladning er 

 

 

Lease Zoe der kører 395 kilometer i nyeste version december 2019

Mere rummelighed, moderne teknik og rækkevidde kan ikke købes billigere

Et velvoksent batteri på 52 kWh gør den nye ZOE ZE50 i stand til at køre 395 km på en opladning og dermed bør den sidste rækkeviddeangst være kureret. Fx klarer den let en rejse fra København til Skagen (340 km via Kattegat) eller en tur fra Esbjerg til Thisted og tilbage (376 km). Med andre ord er der rigeligt til langt de fleste bilisters behov og når den nye ZOE samtidig leveres med hurtigladning (DC) er det realistisk at den nye ZOE vokser fra by- og forstadsbil til at klare landsdækkende rejser. Rummeligheden i en Zoe er overraskende god til 4 voksne og Renault insisterer på at kalde Zoe verdens bedste bybil – der kan anvendes overalt.

Med sin nye og stærkere elmotor på 136 HK og et moment på 245 Nm sprinter ZOE fra 0-100 km/t på godt 9. sekunder og har en elektronisk begrænset topfart på 140 km/t. Det er rigeligt. Men hvad der er lige så vigtigt for en elbilejer som 0-100 km/t er 0-100 % i opladning. Parkeret ved hjemmet koblet til en Wall Box klares det på ca. 9 timer, altså en typisk natopladning. Skal det gå stærkt ved en fremmed lader, kan man med hurtiglader nå 150 km rækkevidde på blot 30 min. Men udover de nye features, genanvendeligt interiør, skarpere design og masser af køreglæde, er det nok især hvordan det er lykkedes at gøre Zoe til en nem bil at køre, der giver bilen dens store popularitet. Alle sætter sig ind og kører – helt enkelt. Det er de mange års erfaring med el-biler og Easy-living tankegangen, der for alvor slår igennem med den nye Zoe.

Elektrisk følelse

Den nye ZOE er karakteriseret ved evolution udvendig med LED-lys i de C-formede forlygter og ved revolution indvendig, hvor kabinen nu byder på endnu mere plads og masser af luksus. Faktisk er en stor del af interiøret genanvendte materialer, hvilket understreger det bæredygtige fokus men også tilføjer bilen en eksklusiv aura. Et stort 10″ display bag rattet giver føreren total kontrol over alle bilens funktioner som hastighed og rækkevidde samt visning af navigationsdata, mens et 9,3″ display i midten af instrumentpanelet byder på det smarte Renault EASY LINK multimedia system. Her finder man navigation, individuel programmering og hurtig ruteplanlægning med visning af lade stationer undervejs samt nem kompatibilitet med mobiltelefon. Som en ekstra tryghed er man permanent opkoblet til Renault EASY CONNECT services og vælger man BOSE lydsystemet vil musikalsk nydelse blive tilføjet listen over dagens højdepunkter.

Køremæssigt byder ny ZOE på en smart bykørsel-indstilling, hvor bilen selv bremser, når man slipper speederen og dermed genoplader batterikapacitet – andre kalder det E-pedal. Faktisk kan man med omtanke køre ZOE rundt i byen med meget ringe brug af bremsepedalen. Dertil byder ZOE på et omfattende sikkerhedsudstyr i form af blandt andet automatisk genkendelse af færdselsskilte, automatisk nedblænding af fjernlys, alarm for truende genstande, automatisk parkeringsbremse, advarsel mod for høj fart, alarm ved vognbaneskift, og meget mere. Fx er føreren hjulpet af det standardmonterede ADAS system, der assisterer føreren i alle situationer.

Alle ZOE komponenter produceres fortsat i Frankrig hvor bilen også samles og distribueres. Det gør faktisk til en el-bil produceret tæt på de største markeder og med minimal logistik fra fabrik til forbruger. Med den nye ZOE får glæden ved at køre 100 % elektrisk en helt ny dimension. Den glæde vil Renault dele med mange danske bilister netop nu, hvor elbilmarkedet for alvor kommer i gang, og derfor bliver ZOE udbudt til sædvanlige gode priser – når den lander hos forhandlerne ultimo november.

Danske Priser:

Der er to Zoe man kan vælge imellem:

R110 motor og 52 kWh med 108 hk – med ZEN udstyr koster den 239.900 DKK. Easy Link og DC ladning koster ialt små 18.000 DKK ekstra på Zen.

R135 motor og 52 kWh med 136 hk – med Intens udstyr koster den 254.900 DKK. Bose lyd og DC ladning koster ialt små 15.000 DKK ekstra på Intens.

Trivia:

 • -Siden introduktionen af ZOE er der solgt 160.000 eksemplarer med udgangen af aug. 2019. Det er derfor klart den mest udbredte i Europa.
 • -Alene i 2018 blev der solgt over 40.000 ZOE´s og det svarer til en markedsandel på 18,2 %. På store markeder såsom Tyskland, Spanien og Frankrig er markedsandelen 54,9 % i 2018.
 • -Siden introduktionen har ZOE vundet over 60 priser, som fx ”Bedste el-bil” ”Bedste el-bil under 350.000 kr” osv. osv.
 • -Regner man antal kørte km sammen for de ZOE´s, der er på vejene, svarer det til 10.400 gange afstanden til månen eller mere end 4 mia. km kørt. Uden at udlede et eneste gram Co2.
 • -Renault har investeret mere end 4 mia Euro i Flins hvor produktionen foregår. I 2022 fordobles kapaciteten og gør området til et europæisk center for el-bil-produktion.
 • -Der arbejder i dag mere end 30.000 mennesker med produktion, design, salg og distribution af Zoe.

Lader til elbiler