Konverter bil til Electric Power

De 12 måneder 2008 var en virkelig krævende 12 måneder for flere bil eller lastbil ejere. World Wide råolie koster tilbage igen så nået et svimlende niveau 0 per tønde. Det er i effekt har skubbet kvarteret benzin salgspriser til et historisk omfang. En hel del mennesker i dag har været at eje en vanskelig tid at håndtere den pludselige omkostningerne vandretur. På dette tidspunkt brændstof salgspriser er mindsket betydeligt, men vi vil ikke vide, hvornår det vil stige igen. Nogle mænd og kvinder er at tage nogle forholdsregler teknikker ved sourcing for valg vitalitet til el deres biler. En individuel løsning er at bruge elektrisk energi på bilen. For tiden får, er en ny el-bil (EV) fra producenten alligevel temmelig pebret. Til at drive en EV, kan vi konvertere vores benzindrevne biler auto til elektrisk via en gør det selv (Gør det selv) taktik. 

Den nemmeste måde at eftermontere en bil eller lastbil til EV, er ved at arbejde med en elektrisk auto kit. Der er en hel del elektrisk bil eller lastbil konvertering kits derude i branchen. Da hver pakke er forskellige, er det vigtigt for dig at vælge et kit beregnet til dit køretøj design. 

Tanken om en elektrisk bil eftermontering er at overveje de forbrændingsmotoren og skifte den med en elektrisk motor. Motoren vil blive knyttet til den aktuelle Transmission Unit. De fleste elektriske bil eller lastbil kit vil bestå af en elektrisk motor, metal sammenføjning plade, universal kobling, wire kabler, variabel modstand, el-controller osv. De fleste af komponenterne kan købes væk fra hylderne, men du bliver nødt til at forbruge tid sourcing for rigtige komponenter.

                                                                 ]]>          

Hvis du ikke er bekendt med det interne arbejde i en bil, laver en elektrisk bil eller lastbil ombygning derhjemme muligvis ikke være en god idé. Det er bedre at udlicitere få arbejdet gjort til en specialiseret mekaniker. Du vil pådrage sig nogle midler investering, men du vil hjælpe med at spare en god del tid og hovedpine. 

Vær ikke bange for at konvertere din bil eller lastbil til at køre på elektrisk energi. El-bil-kits gør det nemt for nogen at vende deres bil ind i en elektrisk bil derhjemme. Du kan afslutte konverteringen i en weekend. Hvis du er overlegen med mekanik kan du højst sandsynligt konvertere din bil eller lastbil på en eftermiddag. Elektriske køretøj kits omfatter næsten alt, hvad man skal have til at foretage konverteringen, så du ikke behøver at skulle køre hele akkumulere komponenter og perusing lærebøger om motorkøretøjer mekanik at gøre konverteringen. En masse kits vises med en dvd, som vil gå dig som et resultat af omlægningen fase for fase. 

Konvertering det køretøj, som du tidligere private at køre på elektricitet er en fantastisk måde at bevare dollars og hjælpe omgivelser. Talrige køretøj ejere er tilbageholdende med at investere i en ny bil, selvom de ønsker en elbil, da de ikke ønsker at forurene omgivelserne ved at finde slippe af køretøjet, de har. De har også måske ønsker at spare penge på gas. Med gassalgspriser montering støt mange auto ejere er involveret om at sænke deres forbrug af brændstof. Utilizing konvertering kits kan slå næsten ethvert køretøj til et elektrisk køretøj, selv om bilen er en ældre model. 

Selv dog at udføre den egentlige konvertering er ikke så udfordrende det er alligevel en god tanke at sidde ned og lære på egen hånd med alle de områder, som du kræver for omregning lige før du går i gang.

         Adolph OBrien er en bil mekaniker med en alvorlig nysgerrighed ved magten ydeevne. Adolph har hjulpet en masse mennesker konvertere deres biler til elektrisk energi og håber at kunne inspirere mange meget mere for at gøre det samme

,
Artikel fra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.