Lease Hyundai Ioniq

Lease Hyundai Ioniq ved Hyundai november 2019

IONIQ electric Trend

IONIQ electric Trend

Månedlig ydelse fra

kr. 4.495,-

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 177.415 kr.

Opgradér til Premium:
Kun + 100 kr./md.

Se priseksempel her

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 177.415 kr. Prisen er inkl. metallak, men ekskl. ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Lease elbil hos FDM Leaseplan april 2019

Hyundai IONIQ Electric Premium 

 

 

Leasingydelse pr. md. fra: 4.495 kr.
Bindingsperiode: 18 eller 36 mdr.
Km årligt: 16.000, 21.000, 26.000

0 kr. i udbetaling | Inkl. bilforsikring | Inkl. vejhjælp

Totalpris ved 18 mdr./16.000 km årligt: 80.910 kr.
Totalpris ved 36 mdr./16.000 km årligt: 161.820 kr.
Pris pr. overkørt kilometer: 0,81 kr. pr. km.
Tilbagebetaling pr. underkørt kilometer: 0,19 kr. pr. km.

Hyundai IONIQ Hybrid leasing ved Hyundai

2017
Hyundai præsenterer nu muligheden for at lease den nye, banebrydende IONIQ, som introduceres på det danske marked til februar. Ny undersøgelse viser, at prisen indtil nu har afholdt mange danskere fra at skifte til el- eller hybridbiler. Det vil Hyundai lave om på. Danskerne kan nemlig komme til at køre bil med ren samvittighed fra blot 3.795,- kr. om måneden for hybridversionen af IONIQ.

Hyundai IONIQ Hybrid
Kun få dage inde i det nye år kan man roligt konstatere, at IONIQ bliver en af de mest banebrydende bilmodeller, der kommer på markedet i 2017. Som den første bilmodel fås IONIQ nemlig med tre forskellige drivmidler – som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. Vil man købe bilen, begynder priserne for hybrid-versionen ved blot 299.995,- kr., og nu tilbyder Hyundai også hybridudgaven af IONIQ til attraktive leasingpriser fra 3.795,- kr. om måneden.

Hyundai Ioniq test – lang rækkevidde

Efter afgiftsændringen på elbiler for godt et år siden er salget af biler med grøn samvittighed stagneret, og Hyundai håber på, at de attraktive salgs- og leasingpriser på IONIQ kan være med til at øge antallet af el- og hybridbiler på de danske veje.

Læs om elbilen Hyundai

Hyundai IONIQ Hybrid

Puste nyt liv i markedet
”Med IONIQ håber vi på at kunne puste nyt liv i markedet for el- og hybridbiler. Ikke alene er bilen, med valget mellem tre forskellige drivmidler, enestående på markedet. Også prisen – hvad enten man vil eje eller lease – er med til at sikre, at drømmen om at kunne køre bil med ren samvittighed bliver tilgængelig for endnu flere danskere,” siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark.

Hyundai IONIQ Hybrid

Hybriden kommer først
Hyundai IONIQ kommer som nævnt i tre forskellige versioner, der matcher tre forskellige typer kørselsbehov. De tre forskellige udgaver kommer til salg på det danske marked på tre forskellige tidspunkter i løbet af 2017. Og allerede til februar kan man komme til at eje eller lease hybridversionen, som er den første, der kommer til landet.

Hybridversionen kan leases fra 3.795,- kr. om måneden, og de komplette leasingpriser alt efter model og kørselsbehov fremgår af tabellen nedenfor. Vil man i stedet hellere eje sin IONIQ, begynder priserne ved 299.995,- kr. for hybridversionen.

Slip for os og larm i din have. Drop benzin og brug elektrisk robotplæneklipper

IONIQ som elbil kommer til Danmark i løbet af foråret, og her begynder priserne ved 269.995,- kr. Hvad det kommer til at koste at lease elbilen, ligger endnu ikke fast. Plug-in hybriden kommer i sensommeren, og den er heller ikke prissat endnu.

Test af elbilen IONIQ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.